26 Eylül 2010 Pazar

söyleyeceklerim var...


**yine günlerden en sıkıcısından birgündü işte. ama bugün bir değişiklik yapıp diziye ara vererek kek yapmaya karar verdim:) çırptım çırptım karıştırdım,kendimi kekle yatıştırdım:) velasıl göz kararı yaptığımız kekimizi disko kralı eşliğinde afiyetle yedik. başlaması iyi oldu disko kralının en azından moronluktan az da olsa sıyrıldım:) başlamasıyla birlikte bitiminden hemen sonra yorumlar birbir ardını kesmemiş bakıyorum da hemen saba tümer'in vibratör gafı medyatava'da yerini almış.. maşallah internet gazeteciliği sınır tanımıyor..neyse konumuz o kadar çok ki sevgili blogcular hangisine öncelik vereceğimi şaşırdım yahu.. neyse önce şundan bahsetmek istiyorum...bu tür programlara telefonla katılan konuklardan..abicim hiç mi aklınız yok lan sizin..dedikodu yapmak için niye başka bir yönteme başvurmuyosunuz..biri arar sevgilin var mı der,diğeri arar bu kadar genç kalmanızı neye borçlusunuz diye sorar..kusura bakma da sikimin suyuna borçluyum die yanıtlamak geçiyor konuk yerine benim içinden. eminim konuklar da küfrediyordur içinden.. güzel türkiyemin güzel insanları bu kadar mal olmak zorunda değilsiniz..edebinizleizleyin.com...velasıl bugün disko kralını arayıp gene densizce konuşan telefon konuklarına herzamanki gibi oturduğum yerden küfrettim.. he bide kendini zeki görüp ukalalık yapmaya çalışanlar var..ahh siz yok musunuz siz. ukalalığı zekilik olarak kavrayan o küçücük beyninizi yerinden söküp yedirmek isterdim size hannibal gibi...yapmayınn güzel insanlar,böyle embesillikler yapmayın..komik oluyosunuz ve bizim bu tür komedilere verecek paramız yok...evet fakiriz..fakirken çok seksi oluyoruz.. :))) 


** okan'dan başlamışken devam etmek istiyorum tabi.. bugünkü disko kralında kısa bir süreliğine konuk ettiği dodan özer'den bahsetmek istedim...
evet okan bayülgen'i çok severim..ne kadar kıl olduğunu düşünsem de zaman zaman adam haklı beyler bayanlar demeden edemiyorum..misal mal telefon konukları.. neyse ama adamı seviyor olmam demek her yaptığına tapıncam anlamına da gelmiyor.. geçen sezonki disko kralına davet ettiği rojin'i programdan 1 gün önce facebook aracılığıyla katılımının iptal edildiğini asistanı aracıyla ileten okan bayülgen hiç bir açıklama yapmamasına rağmen rojin'in menajeri ve okan'ın asistanın yazışmalarından rojin'in kürtçe şarkı söyleyecek olması olduğu anlaşılmıştı..ve bir eleştiri de güzelce okan'a giydirmişler..tam olarak şu sözlerle
"Türkiye'de Kürtçe şarkı söyleniyor. En radikal milliyetçi partiler bile Kürt demekten çekinmiyor. Görünen o ki; Okan Bayülgen, bu davranışı ile Türkiye'nin demokrasi ortalamasının epeyce altında kalmıştır' dedi. (medyatava)" 
diyerek güzelce giydirdiklerini düşünüyorum. görünen o ki okan bunu yedirememiş  kendine ya da şöyle mi demeliyim referandumla birlikte imztiyazlarının resmileştiği kürt vatandaşlarına bir destek de okan'dan mı geldi özür mahiyetinde.. dodan özer'i okan'a konuk olana kadar duymamıştım evet. ama adam ilk albümünü 2005'te çıkarmış.. adam şarkısına başladığında sanki kürtçe söylemiyormuş gibi geliyor evet.minimal kürtçe şarkı diye nitelendirmekten de çekinmedim kendi acizane görüşümle ama dodan yaptığı müziği jazz,blues olarak görmüş olsaki myspace'deki sayfasında böyle yazmış.. velasıl sevgili okan geçen sezon rojin'i kürtçe söylüyor diye istemedim ama dodan'a tamam dedin.. siyasi yada özür amacın yoksa neden yeni sezon ilk bölümden kürtçe şarkı söylettin..bunu da geçtim rojin özgün söylüyor diye mi istemedin.. yazık gerçekten bu akşam buna sinir oldum.. ve şu da var tabi..herşeyi sorgulayan okan,misal salih'in alo şarkısındaki sözleri irdelemekten çekinmeyen okan neden bu arkadaşın söylediği şarkının sözlerinin anlamını sormadı..gerçekten çok merak ettim.. evet bi bok anlamadım abi adamın söylediği şarkıdan..sürekli aynı cümleleri tekerrür edip durdu ama anlamını bilmiyoruz.anama babama ecdadıma mı küfrediosun nedir arkadaşım...bi siktir git derler adama.. evet sizce de tuhaf değil miydi okan'ın adamı sorgulamaması bu konuda..çok sinir oldum çok...hiç yakıştıramadım.. hoş benim yakıştırmamın da bir önemi yok ama burası benim bloğum istediğimi söylerim hahaha :))
think about this subject..please.. luv u
xoxo
saygılar:))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

siktir git bok

Unknown dedi ki...

kim olduğunu da bileydik iyidii :))