13 Eylül 2010 Pazartesi

biz büyüdük ve kirlendi dünya

oy kullanmaya  ilkokul hayatım boyunca ki bu 8 yıl okuduğum okuluma yıllar sonra gitmek ve salonun ilkokul sınıfım olması tuhaf bir duyguydu..gerçekten büyümüşüz.üzüldüm resmen.. yıllar sonra o sıraları görmek. görevliler  ilkokulda küme oluşturduğumuz ve bu kümelerin sunum yaptığı zamanki şekliyle tahtanın önüne sıralanmışlardı.o an dedim şimdi başkan kalkacak kümeyi tanıtacak.sözcü,yazıcı vs dicek:) ne komik olurdu.bir an bunun hayalini kurmak bile güzeldi. 
dün de çocukluk arkadaşımın evindeydim..her birimizin bir yere dağıldığından hayıflanıyorduk. dolabının üstünde çocukken oynadığımız oyuncaklar vardı.iç çektim ve gülümsedim. gözde'nin maymuncuğu,didemin alican'ı,ken ve barbie'yi çiftleştirme çabalarımız(o zamanlarda içimizde bi haylazlık mevcutmuş) :) çok güzel günlerdi. o zamanlar 18 yaşına gelmeyi iple çekerken şimdi en küçüğümüz 23 yaşında oldu. üniversite hayali kurarken şimdi herbirimiz bitirdi.kim evleniyor kim evlenmiyor muhabbetlerine daldık. ne tuhaf yaa hayat istesek de istemesek de ellerimizin arasından kayıp gidiyor.
tabi lülüyle olan lise yıllarımızı da unutmayalım. okuldan erken çıkmalar onun okuluna gitmeler,millet elek elek gezerken bizim derdimizin şimdi olduğu gibi o zaman da midemiz olması ve eve gelip krallara layık sofra kurup akşama kadar çay eşliğinde o sofranın başında oluşumuz,haftasonları kaçak olarak odaya kapanıp içmelerimiz.. şimdi bunları düşündükçe herşeye rağmen çocukluğumuzun güzel geçtiğini düşünüyorum..
bugün lülüşümün doğum günü.dile kolay 15 senedir yanyanayız..hep yanımdaydın.iyiki varsın lülüşüm,rapunzelim,iyiki doğurmuş cemilem seni..mutlu mesut bol kahkahalı yıllar hep birlikte:)

3 yorum:

zey0zey dedi ki...

aaaamin =)

Unknown dedi ki...

canım benim:) sen de iyi ki varsın,bi doğurmuşluğum eksik öylene seviore:)

Unknown dedi ki...

lülüüü salimden alo dinleyelim :D hahaha :D
yiringg azını burnunuuuu:)