8 Ekim 2010 Cuma

who

saat sabahın 5buçuğu.ben hala uyanığım evet:) vampir de yarasa de ne dersen de illaki zaman geçircek bişiler buluyorum ama.bugün hiçbişi olmadı. anlatıcak hiçbişeyim de yok aslında.kutup ayısının beni kertmekten bu kadar zevk aldığını bilmek hiç hoş değil. folloş oldum ayıcık..yeter artık başkalarına git de benim de hayatım yoluna girsin.aslında bunu sırf sadık okuycum kurabiye için yazmak istedim.biliyorum ki sabah kahve eşliğinde okuycaksın.bu seferki çok uzun olmayacak. sana kötü bir haberim var. ben yeni bir dizi buldum kendime:)
artık logan değil todd olucan :D samantha who .yeni dizimizin adı. bir kazada hafızasını kaybeden bir hatunun kendini ve çevresini tanımaya çalışması ve yeni bir kişilik yaratma çabasından bahsediyor. eskiden tam bir sürtükmüş,şeytanmış.şimdi ise tanrıça,iyilik meleği olma yolunda.söylesenize kim bazen yeni bir kimlik yaratmak istemiyorki? bende eskiden başkaydım..gençlik diyorum işte buna..ahh yaşlandık.kemiklerimiz ağrıyor artık. saçımda tonla ak var mesela. yürümek bile yoruyor. bazen içimde 60 yaşında bir kadının bana hükmettiğini düşünmekteyim.kurabiye korkma 2 sezon var sadece.uzun sürmücek:)))

2 yorum:

Sinyor Serüvenci dedi ki...

müdür bu ayılar fena halde organize anlaşılan... aynı saatte hem sende, hemde bende olduklarına göre tek ayının işi değil bu. çete olmuş bu şerefsizler...

Unknown dedi ki...

muhtemelen öledir paşa..tek değilmişim demekki.bir cinnet çözer herşeyi.organize olalım:))