19 Ekim 2010 Salı

bana güzel birşeyler söyle

bu gece nasılda yalnızım..bu gece nasılda mutsuzum..
yoruldum ben yaa..hayat yordun beni..
off ulan nasıl senle konuşmaya şuanda ihtiyacım var bir bilsen,ama gittin sen..bunu okuduğunda üzülme sakın.muhtemelen yarına geçer bu ruh hali..patlama noktasına gelmişim sadece beni mutlu edecek olan sen yoksun,sonunda da patladım. sen hep diyorsun ya yazarken konuşur gibi yazıyorsun.sanki karşındaymışım gibi hissediyorum diye bunu okuyunca gerçekten böyle olacak...
yoruldum ben yaa..herkesi hoşnut etmekten yoruldum..annemi,babamı,kardeşimi,kuzenler,teyzeler,arkadaşlar yaa bende varım mk birinizde beni hoşnut edin..içim kanıyor,içim ağlıyor,yaşlandım amk
hep isyanlardayım görmüyorsunuz,ne söylediklerimi anlıyorsunuz ne yaptıklarıma değer veriyorsunuz..her gece böyle buhranlarda oluyorum işte..kendi başıma kalmak yaramıyor bana..deliriyorum işte yalnızlığa düştüğüm an..hiç bişey mi yolunda gitmez mk demekten de alamıyorum kendimi..sonunda da işte bi şarkı çalar çat diye hep dinlersin şarkıyı etki etmez o an etki eder gözlerin boşalır direk..salya sümük olursun işte..bana güzel bir şeyler söyle..
http://fizy.com/#s/1ahw06
oysa dün süperdi..bu buhrandan az da olsa çıkmıştım. dün de olmadığından bugün burda yazayım sana dedim.. sabah erken kalktığımı biliyorsun zaten..annemlerin kahvaltı sonrası kahve seremonisi görülmeye değerdi.
falda çıkanlardan aklımda kalanlar:
kalbi yarım
hanenin içinde şeytan,şeytanın üstünde ayı,ayının üstünde cadı.. (bu yorumdan sonra ben iptal oldum)


hava da müthişti. demiştim ya fotoğraf günümmüş benim.. lunaparka gittik:) trambolinde çılgınlar gibi zıpladık..fotoğraf çektik.

bütün gün güzeldi..bahçede,lunaparkta siyah beyazın asaletiyle çektik çektik..çok güzelde oldu..mesele yeni birşey öğrendim. kudret narı die bişi.sebze mi meyve mi olduğuna karar veremedim henüz.ama her derde devaymış..miden ağırırsa bul buluştur bundan ye:)


gece tabi migrenim tuttu.anladım ki oksijen bana yaramıyor..gün ışığı da yaramıyor..ben boşa yarasa gibi yaşamıyormuşum yani..bütün gece baş ağrısı çektim..sonrada sızmışım zaten..
bugün de ayılamadım hiç. yerimden kalkmadım..
sen gittin pc inflak etti. o akşam tamira götürdüm..bir tek onu almak için kalktım işte..bilgisayarcı overdose aldığını söyledi pc'nin:) altın vuruş yapmak istemiş şerro da başarılı olamadı.kurtardık:)
neyse işte mutsuzum gittiğin için..hüzünlendim çokca..ama en azından bunu okuyacağını biliyorum..bana güzel şeyler söyle..mutlu olmak için..


http://fizy.com/#s/1ltpw6

3 yorum:

Dallama Blogger dedi ki...

gece blog okumayacam anasını satim bu ne ya depress

Unknown dedi ki...

her zaman güneşli olamıyoruz canım bazen de yağmurlu oluyor..poliyannacılık oynamanın alemi yok..olan neyse onu yazıyorum.. ama ağladım,yazdım,geçti:)

Dallama Blogger dedi ki...

tamam sakinim :D