14 Kasım 2010 Pazar

işçisin sen işçi kal


hahahayyyytttt artık bir işim var.tamam 3 gündür bir işim var bunu ilk gün yazmayı çok istedim ama erken uyandığımdan ve ben gece yazmayı sevdiğimden yazamadım.ama evet artık bir işim var.her ne kadar maaş konusunu konuşmamış olsamda bir işim var. artık işsizliği bahane edemicek olmama üzülsem de hergün yeni bir bahane türetirim nasılsa diyip kendimi rahatlatabiliyorum.işi anlatayım kısaca hemen.tekstil fabrikası(fabrika diyince hep kulağımda fabrika kızı şarkısı çınlıyor çok fena lan) fabrika dediysek işçi değiliz yani o kadar da değil:) idari personel işte. müşteri temsilcisi asistanı oluverdim anlamadan:) o da ne oluyor lan demeyin ben de tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.işi öğrenmeye çalışıyorum işte ama patron öğleden sonra kafasına estiği gibi geliyor. e işi bilmeyince de bütün gün oturuyosun.böle ilginç bişi işte. ama asıl önemli olan ve beni geren durum sabah çok erken kalkıo olmam. çok sinir bozucu. ulan okuldayken derse gitmeyim diyebiliodum şimdi üçün biri söyleyemiyorum. babamın yeri değil ki.paşa paşa gidiyorum. bide servis olayını çözüme kavuşturamadığımızdan sabahları minibüse biniyorum. acayip kalabalık oluyor. konserve istavrit gibi hissediyorum kendimi. bide arkadan 2 parmakla dürtüp bir kişi uzatır mısınız? 2 kişi uzatır mısınız? diyolar ya bi sinir oluyorum ki..omzum 3 günde 2 parmak içeri göçtü yani..siz siz olun önde ayakta kalmayın. ayakta kalcaksanız da arkada ayakta kalın:) velasıl 3 gün çalışıp 9 gün bayram tatili yapacak olmak paha biçiliemez.geri kalan herşey için mastercard derim ama o da bende yok kimi kandırıonuz yavşaklar diye mastercarda sövebilirim yani.. dün işe giderken minibüste aklıma geldi.şoförün"arkadan vermeyen kalmasın" ve yolcunun " müsait yerde indirin" cümlelerinin beni benden aldığını farkettim.çok gülüyorum yahu.türkçe ne mübarek dil değil mi? :D
bir de zengin koca bulmak şart azizim derim..bu çalışma hayatı hiç bana göre değil.ya tamam çalışayım da insani çalışma saatleri olsun çok mu şey istiyorum. 10 da gideyim işe 5 de çıkayım mesela.hafta sonu tatil olsun. ya hem daha verimli çalışır insan hem de mutlu olur. çok şey istemiyorum ki arkadaş. nolur böle bi iş olsa bizde sefamız doğrultusunda kaysak nolurdu sanki.
kocaman bir evim olsa,kedim köpeğim olsa,kendime ait bir araba ve bitmeyen benzinimle param olsa(sanırım bu çok şey oluyor) ama hayal etmek güzeldir ne var belki bir gün zengin olucam yılbaşı piyangosu bana vurcak:) loto ve iddia oynamaya başlıcam zaten. ya tutarsa mantığıyla.yetti yahu..şimdi diyosunuz 3 günde sen bunları diyosan işin iş senin diye ama ben çalışmaya başlamadan da hep bunları düşünmüşümdür.. ahh ulan ahh son dönemimde okula gidemiyor olmanın verdiği koyucu ağırlığı zaten yeterince yıkmıştı.okula gideceğime fabrikaya gidiyorum mk hergün bunu düşünüp fabrikada tütün sarar sanki kendi içer gibi sararkende hayal kurar bütün insanlar gibi replikleri kafamda yankılanıyor..he bide patron facedir twitterdır vs.dır girmeye bişey demedi lakin işimiz yoksa ama mk arkamda bi pencere var daha jaluziler takılmamış diğer patronlar sürekli bahçeye çıkıyor camdan içeri bakıolar bende tabi pc başında rahat durmuyorum yakalancam diye kafa sürekli arkaya bakıyor.boyun fıtığı olursam bu yüzden olucam :) takın ulan şu zıkkımları boynum ağrıyor arkaya bakmaktan.huzurumla sörf yapamıyorum :D

bu arada şu yapı kredinin taksitçi reklamını izlemişinizdir..nası sinir oluyorum şu reklama.. çekene de yazana da her çıktığında çok güzel duygularla cümleler kuruyorum. lan o reklamla allahsızlar ne boktan bi reklamsın sen ya. taksiitt taksiitçii taksiitçi diye şarkı mı olur lan..geberin kulaamda çınlıyor hala..izleme lan kapat diyebilirsiniz ama ben reklamlara karşı değilim izlemeyi de severim.eğlenceliler var mesela bak aristona ne güzel reklam yapmış adamlar hayran bırakıyolar.coca cola da sağlam reklam yapıyor mk bi bizim reklamcılar sikindirik reklam yapıyolar..ederim tabi lan küfür ettirmeyin. yok öle reklamın iyisi kötüsü olmaz muhabbeti.niye kötüsünü yapıosun arkadaş iyisini yap ki hayran kalalım..heh bak şimdi de kosla vanish reklamı çıktı bide buna acaip sinir oluyorum..lan kaç kişi perdesine göre giyiniyor çıkıyor dışarı. bide biri gelse avm de üzerime bok püsür sıksa sonra temizlemeye kalksa gebertirim lan onu. nabıyon hacı sen iyi misin diye dalarım allahıma..ne saçmalıyosunuz siz. bi siktrip gider misiniz lütfen. insanın asabını bozmayın abicim bi ya.insan olun azcık.olamıyosan da taklidini yap yani..
yine bayram geliyor ve o iğrenç bayram temalı reklamlar ve reklam müzikleri yayınlanmaya başladı.onu bunu bilmem de kentin bi bayram reklamı vardı o iyiidi vakti zamanında.ama bu yayınlananlar işte onlar sinir katsayımı arttırıyor. lan niye bu kadar kastın,niye taktın demeyin.arada obsesifliğim tutuyor işte. sinir olmak için yaratılmışım:)
mazeretiiimm vaaağğrrrr ASABİYİM ben :)))


heh gene dönelim iş muhabbetine.tamam biraz karman çorman yazdım yine farkındayım ama dağınık bir zihnim var nabayım lan.odaksal sorun yaşıyorum.bunu gidermek için de uğraşmıyorum.aynı anda otuzbeşbin şey düşünüyorum.unutmadan araya sıkıştırayım şu ece vahapoğlu kendini gazeteciden sayıyor ya ben icraa etmiyorum lan bu mesleği.mesleğimden soğuttu şerefsizim.
neyse iş muhabbetine dönüyoduk.sabah 8den akşam 6buçuğa kadar çalışıp akşam eğlenebilen insanlarada sonsuz saygı duyuyorum.nerden buluyorsunuz azizim bu enerjiyi.bi formulü varsa banada söyleyin allah rızası için. tamam 3 gündür çalışıyorum amma da hayıflandın diceksiniz ama eve geldiğimde enerjim çekiliyor arkadaş. yemek yiyorum rehavet çöküyor ve uyku bastırıo arkadaş.siz nasıl oluyor da eğlenceye gidiyorsunuz.ben de o enerji niye olmuyor.ederim ulan isyan işte. böle hayat mı olur mk. çalışmasam ve sırf gezmem,eğlenmem için bana para verilse hahahaha süper olurdu lan öle demeyin.ütopik olabilirim ama bende insanım :)))
neyse kardeşim neskafe yaptı yanında da sigara verdi:) insanın kardeşi olması güzel bişey. şimdi ben onları içip okanı izlemeye başlıyorum.
hepinize saygılar
http://www.youtube.com/watch?v=scXxt6QOyHA

8 yorum:

Lillysnone dedi ki...

diz iz it beybiiii! sonunda şans yüzüne güldü demek he. hayırlı uğurlu bol paralı ve tatilli olsun inşallah yeni işin canımm. hem o hayallerin aynısından bende de var kıh kıh.

reklamlara gelince kesinlikle berbat reklamlar! akbank, coca cola, mastercard kraldır diyorum. onları öpüyorum.

seni de :*

Sinyor Serüvenci dedi ki...

Yeni işini kutlar, bu kutlu günün yıldönümlerini yaşamanı temenni ederim. Tam 12 yıldır hafta sonu tatil yapamayan, bayram seyran demeden çalışan ve neredeyse genelde akşam 200:00 den önce işyerinden ayrılamayan biri olarak, senin bu üç günlük iş deneyiminden çıkardığın ağır notları gülümseyerek okudum :)) Kendi mesleğini icra edemiyor olma üzücü ama şu dönemde bir işinin olması bile güzel bence, değerini bil. Reklama gelince, ben reklam sevmiyimmm hacı.

Sinyor Serüvenci dedi ki...

bu arada öyle bir saat dilimi dünya üzerinde yok, marstan kalan adetlerim işte kusura bakma. oradaki saat 22:00 olacaktı :))

Unknown dedi ki...

lillycim valla şans mı bilemedim okula gitmeyi tercih ederdim ama boş durmaktan iyidir dimi ama:)

serüvenci evet 3 günde çokca hezeyanda bulundum ama çalışmasamda çalışma hayatı için bu düşüncelerimi söylerdim :D
bide 200:00 görünce güldüm.mars ya da jüpider farketmez herkes yaşadığı zamandadır :)

MODA GEZGİNİ dedi ki...

yeni işin yeni aşın hayırlı olsun lili:) iyi bayramlar.blogunun takipçisiyim bundan böyleeeee

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim:))

Dallama Blogger dedi ki...

manyak güldürdün :D
hatunun gözü yükseklerde beyler
hangimizin değil ki ? şu eceye bende feci ayar oluyorum, elime geçmesin napacağımı biliyorum yeahaaa

Unknown dedi ki...

hahaha eline geçirirsen benim için yapacağının iki mislini yap lütfen:)
ayricene gözüm yüksekte ama burnum kaf dağında değil mirak edilmesin :D heheheh