5 Kasım 2010 Cuma

artık üzülmek yetmiyorr...




bazen ne yapsan olmuyor be azizim..öle çok isteyince evrenin ruhunda isteyin birleşip yerine gelmiyor.karma zıkkımını kınıyorum burdan. neyi çok istediysem bana vermediğinden.elimdekini de benden aldığından dolayı.lanet olsun sana karma...
yoruldum artık lan yoruldum..
herşey güzel olacak demekten yoruldum.. susuyorum lan artık..ne hayal kurucam ne düşüncem..
bazen annemlerin kafasını yaşamak istiyorum.bi hayal olmadıysa başkasına geçiyorlar. çok kanallı televizyon devrimi gibiler.bense hala tek kanalda kaldım. sanırım onların yaşında anca geçicem çoklu kanala..
ya düzelsin herşey yada tamamen yokolayım...öff sıkıldım kendimden.çok bunalımsın kadın.bi siktir git yat zıbar.. iyi geceler.. heh yatmadan size süper bi bunalım şarkı..iyi dinlemeler
http://www.youtube.com/watch?v=DbpLqYpIVmk

8 yorum:

Lillysnone dedi ki...

o zamana daha çok var ama be. bence bi an önce çokluya geçelim biz. frekansı iyi ayarlamak lazım. sonrası raat

ilnevyA dedi ki...

ahhh günler.

Unknown dedi ki...

geçittirmiyor ki içine sıçtığımın hayatı lillycim..fena isyanlardayım bu gece yine..frekansı bulursan bana da söyle lütfen yükseltici alıcam kendime:))

Lillysnone dedi ki...

people like us know how to survive
there's no point in living if you can't feel alive

demiş garbage ablamız. valla biz ölmüşüz de ağlayanımız yok :))

Sinyor Serüvenci dedi ki...

valla şekerim kendine çanak anten de taksan, vericiler sinyal göndermedikten sonra frekansı yakalayamıyorsun. Boşuna hırpalama kendini. Bazen hep yaptığımızı yeni baştan bir kez daha yapmak gerekiyor çaresizce... Susmak, beklemek ve olanca hızıyla akıp giden hayatın parmak aralarımızdan kayıp gittiğini izlemek. Başkaldırmak mı? Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın...

schrödingerin kedisi dedi ki...

dinlersem ölürüm, dinleyemicem o yüzden. bu gece fazla bunalım şarkısı yüklemesi yaptım da.. yarınki dozumu alırken dinlerim artık :)

bu arada mimlendin lola'cım :)

modafobik dedi ki...

Şarkı süpermiş.. Bazen sadece sabretmek gerek, emin ol sonu mutlu oluyor :)

Unknown dedi ki...

yine hafta sonu molası vermiştim ve yine geç cevap veriyorum affola..
lilly'm garbage ablamız demişse vardır bi bildiği.bizim için helva kavurcam:)

serüvenci,çok umutsuz konuştun yaa..zaten yeterince realist yaklaşıyorum kendime,azcık hayalperest bişiler deseydin de benim hala umudum var'ı dinleseydim.

belki yarın belki yarından da yakın:)

schrödinger'cim şu nickini yazarken de nası zorlanıyorum bi bilsen bi harf hatası yapıcam diye:) mim için teşekkür ediyorum.gün bitmeden yazabilceğimi umut ediyorum bu dağınıklığımda.geciktim ama affola..

modafobik,sabrede ede sabreden yerlerim ağırsa da ya seve seve ya SS demişler sabretmeye devam:)