18 Mayıs 2011 Çarşamba

en birinci benim

farkettim ki insanlar birbirlerine yorum yazarken çok yavşak oluyorlar.. en güzeline de mükemmelsin kanka harikasın en birinci sensin diyebilirken en çirkinine de kanka fotoğraflarda süper çıkıyosun.. tapıyoruz sana.. ailece beğenerek izliyoruz.. takipçiniz merdo.. senden başka yok baboli gibi cümleler yazmaktan çekinmiyorlar. fütürsuzca yorumlarını sağa sola fışkırtıyorlar.. ayıp lan.. bir gerçekçi olun..doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuyorlar.. sadece hapse felan tıkıyorlar.. zaten 22 ağustosa kadar istediğiniz gibi at koşturabilceksiniz. sonrasında sizde birer paketli olacaksınız.. saygılar...

8 yorum:

Ballı Süt dedi ki...

Bu yazıya yapılacak en anlamlı yorumu yapayım o zaman. Off kankiğee çok süper yazıyosun yea. Ailecek tapıyoz yanii:) Şaka bi yana etrafta samimiyetsiz bi samimiyet olduğu yadsınamaz bi gerçek tabik.

Unknown dedi ki...

evet 15 yıldır görüşmediğin ilkokul arkadaşının kalkıp sana tatlım süpersin,çok güzelsin bla bla yazması.yetmiomuş gibi özledim ayakları çekmesi... delirmemek içten değil ...

Ballı Süt dedi ki...

bhfvuhehe. İleri gidip "bebeğimm aşk hayatın nası gidiyoğğ, ay ben de yeni ayrıldım vallagnklnbv." diye anlatanına rastlamışlığım var. "LAN ben senin aşk hayatını bırak hayatını bilmem. Bu kanka muhabbetine ne zaman dönüştü." diye aklından geçiriyo insan. Gerçekten fenaa.

Unknown dedi ki...

birde sevgiliyle fotoğrafı görüp evlilik ne zaman e yaş kemale erdi muhabbetleri vardırki beyinlere ot tıkayasım gelir.. evet işte bütün hepsi yavşak değil de nedir??

Kıreyzi Görl dedi ki...

Bunu yapanları bulsam döverim lan. O derece ayar oluyorum. O derece.

Unknown dedi ki...

hepberaber mi dövsek ne?

Sinyor Serüvenci dedi ki...

ben odunları alıp geliyorum. uygun bir yere çağırıp dalalım kafa göz.

Unknown dedi ki...

en güzeli taşlamak.. yetmedi kırbaçlamak.. şeriat hesabı...