9 Ocak 2011 Pazar

100

bloğumun 100. izleyenine hep hediye vermek istemişimdir ama sadece vermek istemişimdir.
100. izleyen "nephe" oldu. o yüzden sevgiler gönderiyorum kendisine:)
(şiii diğerleri alınmasın yahuu sizleri de seviyorum )
zaten uzun zamandır yazamıyorum. çok yoğunum azizim.
tekstilden ayrılıp kendi işimi yapmaya başladım mesela. yazmayalı yeni yıla da girdik hatta günleri geçirdik.
evde tombala oynayıp,victoria ssecret izleyerek yeni yıla adım attık.bok gibiydi lan. bi halt anlamadım.nabalım parasızlık hacı böle eve tıkadı işte yeni yıl felam dinlemedi. 3 hafta boyunca eski iş yerinden maaşımı almayı bekledim. şerrolar yarı maaş verdiler. öle bi kesinti yapmışlar ki. lanet olsun dedim. üç beş de olsa bişeylerin elime geçmesi tabi yine mutlu etti. zaten küçük şeylerden mutlu olabilmeyi başarırım hep. gözüm çok yükseklerde değildir. eğleneyim yeter:)
şimdilerde dergi de çalışmaya başladım.. dergi henüz piyasada yok ama çalışmalarımız sonucu inşallah çıkacak. gerçi patronlar pek bişi bilmiyorlar ama ofis ortamımız pek eğlenceli pek rahat. o yüzden vazifemi yaparım gerisine karışmam diyorum. kendi mesleğimi yapıyor olmanın haklı mutluluğu içerindeyim şu sıralar. ee boru değil editör oldum yahu:) ahahah ben  de editörüm sonunda. ayyy çok gülüorum. biri sorduğunda ne yapıosun die editörüm demek hem komik geliyor hemde lan ne havalı he diorum:D
ama yine ömrüm yollarda geçiyor. eskiden arabam olsada olur olmasada diyordum. şimdi ama bildiğin araba istiyorum. anneye babaya demeye başladım. ilk defa ağzımdan araba istiyorum cümlesini duydular. kendimi çocuklar duymasındaki havuç gibi hissettim bi an. ama bi vosvosum olsa fena olmazdı yahu. nolur he hacı. bi vosvos yaww çok bişi değil. aston martini istemioyorum sonuçta. bildiğin kaplumbağa kırmızı olsun:) ulan araba  istiyon ehliyetin yok şerro. zaten dikkat dağınıklığı var. kesin kaza yaparım.. ama korkunun ecele faydası yok. öğrenicem.. yürümekten usandım. 2 vesayit yeri geliyor 3 vesayit olmadı taksi. zaten üç kuruş maaşa çalışıoz  o da yola gidiyor. sinir bozucu. ama bu işin en güzel yanı az çok istediğim gibi bir iş olması. sabah 9 akşam 6 çalışıyoruz. rahat olduğundan ofis zaman çabuk geçiyor. hafta sonu da tatil. daha ne isterim yahu.ohhh hayat bana güzel:) dergimizin sitesi henüz test yayınında ama nası bi dergi olacağını merak ederseniz www.familydergi.com adresine girip biraz inceleyebilirsiniz. patron 400 sayfa olacağını söylüyor. A plusa hitap edicekmiş. Çalışanların A plus değil lan ne entellik yapıosun diyorum hep içten içe.patron kadar dergiden umutlu olamasam da iyi işler yapacağımızı hissediyorum.
yoğun çalışma temposundan blogda yazamıyorum ama sizlerin yazılarını okumayı eksik etmiyorum tabisinde..
bu kısa bilgiden sonra gidişim sessiz oldu dönüşüm muhteşem olacak der. hepinizi sever sayarım

4 yorum:

Penny Lane dedi ki...

Dön bize dön dön bize dön.

Unknown dedi ki...

kızarmış piliç gibi dönücem anacım beni bekleyin(o esnada olacak o kadar jingleı kulaklarda çınlar :) )

Sinyor Serüvenci dedi ki...

e hadi ama, dön gaari...

Unknown dedi ki...

vaktiim yoğğkk:( lenet olsunnn yawww ne kadar çok şey birikti bir bilsen..