5 Nisan 2014 Cumartesi

IRGAT

Merhaba ben irgat,
Nasil irgat mi? Bildigin irgat yaa. Boyle aliyorsun beni ise kus kadar maasa sonra vuruyorsun kirbaci,vuruyorsun kirbaci. Yok merak etme sesim cikmaz. Ne ekmek ne su isterim senden. Sadece calistir. Essek gibi , at gibi calistir. Yetmedi butun isi yukle bana. Nasilsa kicina motor takmis gibi hizli yaparim isleri. Zekadan yana da halliceyimdir. Leb demeden lebleyi anlarim. İsine cok yararim sevgili patron adayim. Al sen beni sonra vur kirbaci, vur kirbaci...

Bak sevgili kardesim medya isine girme benden uyarmasi. Bok mu var lan ne istiyorsun. Memlekette is mi kalmadi. Git son utucu ol. Ama medya isinde olma. Ne gecen ne gunduzun var. Seni oyle bi somururler ki bi bakmisin o somurgenin bir irgati oluvermisin. Nerde o idealist sahsiyetin, nerde hakkini yedirtmezligin hepsi bir cirpida puff. Kapitalist duzenin yavsak yolculariyiz hepimiz. Tum patronlarimizda en buyuk pezevenklerimiz.
Zeka yoksunu,mantik denilenin sadece lisedeki bir ders oldugunu zanneden, maili okumadan soru yagmuruna tutan bir calisan kumpanyasindan bahsediyorum canim kardesim. Akil sagligini dusunuyorsan girme bu islere. Ne oyuncu ol beni uz, ne ajans kur calisanini uz. Birak bu yavsak piyasada sen olma. Saygiyla kal canim kardesim. Bu ogutlerimi de kulagina kupe yap. Hic cikarma. 
Hadi saglicakla. Hunimi takarim vazifemi yaparim